«Και η Νάπολι κινείται για Πέλκα – Το ποσό που ζητάει η Φενέρμπαχτσε»

«Και η Νάπολι κινείται για Πέλκα – Το ποσό που ζητάει η Φενέρμπαχτσε»

Η Νάπολι προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, όμως η Φενέρμπαχτσε θέλει τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ.

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει πραγματοποιήσει σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι ομάδες που φέρονται να έχουν χτυπήσει την πόρτα της τουρκικής ομάδας για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό είναι οι Λιόν και Ρουμπίν Καζάν ήδη, όμως δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι στο «κόλπο» για την απόκτηση του έχει μπει εσχάτως και η Νάπολι, η οποία μάλιστα ετοιμάζει επίσημη πρόταση στη Φενέρ για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Fanatik», η διεύρυνση του κύκλου των μνηστήρων οδηγεί τους ανθρώπους της Φενέρ να ανεβάσουν την τιμή για την αγορά του Πέλκα στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό κατά 10 φορές μεγαλύτερο από τα χρήματα που έδωσαν οι Τούρκοι στον ΠΑΟΚ για να τον πάρουν.

Από εκεί και πέρα, στη Φενέρ είναι έτοιμοι να ακούσουν προτάσεις, με τους παρτενοπέι σύμφωνα με όσα γράφονται στην Τουρκία να είναι η ομάδα που έχει επαφές με τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ