Γιατί ο Σπαλέτι θέλει πολύ τον Καμαρά στη Νάπολι

Γιατί ο Σπαλέτι θέλει πολύ τον Καμαρά στη Νάπολι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει τον μέσο του Ολυμπιακού στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του και to10.gr εξηγεί γιατί.

Η Νάπολι θέλει πολύ τον Μάντι Καμαρά και το έχει δείξει στον Ολυμπιακό με ποικίλους τρόπους. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θεωρεί ότι ο «ερυθρόλευκος» μέσος ταιριάζει στο πλάνο του και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, αφού καλύπτεται από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Όπως διαβάσατε στο «10», ο Σπαλέτι έχει τον Καμαρά στην πρώτη θέση της λίστας του. Και ο έμπειρος Ιταλός προπονητής έχει τον λόγο του και to10.gr εξηγεί ποιος είναι.

Αυτό που βλέπει ο Σπαλέτι στον Καμαρά είναι τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο Μπακαγιόκο αγωνίστηκε φέτος στο Σαν Πάολο, αλλά επέστρεψε στο Λονδίνο, αφού τα δικαιώματα του ανήκουν στην Τσέλσι.

Ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ κατέγραψε 32 συμμετοχές με τους «παρτενοπέι» και έδινε ταχύτητα, δύναμη, αντοχή και τρεξίματα στη μεσαία γραμμή. Αυτά τα στοιχεία λείπουν από το ρόστερ και η ομάδα του ιταλικού νότου ψάχνει έναν παίκτη τα τον αναπληρώσει και ακριβώς εδώ έρχεται ο Καμαρά.

Από τους μέσους που έχει τσεκάρει ο Σπαλέτι, ο 24χρονος από τη Γουινέα μοιάζει ως ο κατάλληλος για να αναλάβει τον ρόλο. Το έχει αποδείξει με τον Ολυμπιακό στο πιο υψηλό επίπεδο, αφού έχει ξεχωρίσει στο Champions League και στο Europa League.

Αυτός είναι ο λόγος που η Νάπολι έχει τη διάθεση να πληρώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τον Καμαρά από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ