Τέλος από τη Φιορεντίνα ο Γκατούζο μετά από 23 μέρες

Τέλος από τη Φιορεντίνα ο Γκατούζο μετά από 23 μέρες

Αφού συμπλήρωσε στον πάγκο της ομάδας μόλις 23 μέρες, ο Τζενάρο Γκατούζο θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Φιορεντίνα, καθώς οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να τα βρουν.

Ήταν 25 Μαϊου, όταν ο Τζενάρο Γκατούζο ανακοινώθηκε από τη Φιορεντίνα. Μία κίνηση με πολύ ενδιαφέρον. 23 μέρες αργότερα, ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί παρελθόν, καθώς απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να τελειώσει οριστικά.

Σύμφωνα με τα έγκυρα ιταλικά Μέσα και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο «Ρίνο» δεν μπόρεσε να τα… βρει με τους ανθρώπους της Φιορεντίνα και για αυτό οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους μόλις 23 ημέρες μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους.

Ο Γκατούζο, μαζί με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντς, ήρθαν σε ολική ρήξη με τη διοίκηση των «βιόλα» και τον πρόεδρο Ρόκο Κομίσο, καθώς δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη με τα μεταγραφικά και τον σχεδιασμό του ρόστερ. Έτσι αποφασίστηκε να μπει τέλος στη συνεργασία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει και επίσημο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ