Ο Κάρλος Φρέιτας φαβορί να δουλέψει στη Σαμπντόρια

Ο Κάρλος Φρέιτας φαβορί να δουλέψει στη Σαμπντόρια

Η ιταλική ομάδα αναδιαρθρώνει το οργανόγραμμα της και ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού προαλείφεται για να πάρει πόστο.

Τον Κάρλος Φρέιτας τον θυμούνται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της ομάδας το καλοκαίρι του 2010, αντικαθιστώντας προσωρινά τον Κώστα Αντωνίου. Ο Πορτογάλος έμεινε λίγους μήνες, αλλά έπειτα αποχώρησε, σε μία συνέπεια από τη διοικητική αναταραχή εκείνης της εποχής.

Τώρα, ο Φρέιτας προβάλλει ως φαβορί για να δουλέψει στη Γενόβα. Το πόστο του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Σαμπντόρια άδειασε, μετά τη φυγή του Ρικάντο Πεκίνι. Ο Ιταλός θα εργαστεί στη Σπέτσια και η «Σαμπ» ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Το όνομα του Κάρλος Φρέιτας αναδείχτηκε στα ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες, αν και ο ρόλος για τον οποίο προορίζεται δεν είναι ξεκάθαρος.

Πάντως, ο Φρέιτας έχει περάσει στο παρελθόν από την Ιταλία, όταν συνεργάστηκε με τη Φιορεντίνα. Επίσης, εκτός από τον Παναθηναϊκό, έχει θητεία στη γαλλική Μετς και στις πορτογαλικές Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βιτόρια Γκιμαράες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ