Τελειώνει μέσα στην εβδομάδα του Πατρισιο – Εξελίξεις με Σα

Τελειώνει μέσα στην εβδομάδα του Πατρισιο – Εξελίξεις με Σα

Ποδοσφαιριστής της Ρομα αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Ρουί Πατρισιο, με τον Ζοσέ Σα να ετοιμάζει από την πλευρά του βαλίτσες για το Γούλβερχαμπτον

Ποδοσφαιριστής της Ρομα θα πρέπει να θεωρείται ο Ρουί Πατρισιο, καθώς ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρομα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «τζιαλορόσι» μέσα στις επόμενες ωρες.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή του Πατρίτσιο στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ώρες, κάτι που θα φέρει εξελίξεις και στην υπόθεση του Ζοσέ Σα.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι εδώ και καιρό ο νούμερο ένας στόχος της Γουλβς για την αντικατάσταση του συμπατριώτη του στην εστία και όπως όλα δείχνουν θα είναι και αυτός που θα πάρει τη θέση.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Γουλβς περιμένει να ολοκληρωθεί η πώληση του Πατρίτσιο, ώστε να προχωρήσει την υπόθεση του Σα και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Οπότε, μόλις τελειώσει οριστικά η μετακίνηση του Πατρίσιο, ο Σα θα λάβει το «πράσινο» φως για τη μεταγραφή του στους «λύκους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ