Φιορεντίνα : Ανανεώνει το συμβόλαιο του Αστόρι, στην οικογένεια του τα χρήματα

Φιορεντίνα : Ανανεώνει το συμβόλαιο του Αστόρι, στην οικογένεια του τα χρήματα

Η Φιορεντίνα προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, ακθώς αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του αδικοχαμένου, Νταβίντε Αστόρι, με τα χρήματα από τη συμφωνία να δίνονται στην οικογένεια του.

Ο θάνατος του Ντάβιντε Αστόρι προκάλεσε θλίψη και συγκλόνισε όλη την Ευρώπη, αλλά και τον κόσμο. Ο πρώην αρχηγός της Φιορεντίνα έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 31 ετών κι ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο με την αποστολή των βιόλα, πέθανε στον ύπνο του από ανακοπή.

Ο Αστόρι, ο οποίος αγωνιζόταν από το 2015 στην ιταλική ομάδα, βρισκόταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και μετά το παιχνίδι με την Ουντινέζε θα υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και δεν πρόλαβε να υπογράψει την επέκταση με την αγαπημένη του ομάδα. Παρόλα αυτά η Φιορεντίνα, θέλοντας πρώτα να τιμήσει τη μνήμη του κι εν συνεχεία να σταθεί δίπλα στην οικογένεια του, αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του αδικοχαμένου αμυντικού σε μία αν μη τι άλλο απίστευτη κίνηση.

Η διοίκηση των βιόλα θα καταθέσει σύντομα το συμβόλαιο του Αστόρι στη λίγκα κι οπως τονίζεται από τον σύλλογο της Φλωρεντίας, τα λεφτά της συμφωνίας θα δίνονται στην σύντροφο του πρώην αρχηγού της ιταλικής ομάδας και στο μόλις δύο ετών κοριτσάκι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ