Πρόεδρος Σαμπντόρια: «Ο Ντάμσγκααρντ δεν θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι»

Πρόεδρος Σαμπντόρια: «Ο Ντάμσγκααρντ δεν θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι»

Ο Μάσιμο Φερέρο τόνισε πως ο Μικέλ Ντάμσγκααρντ αποκλείεται να αποχωρήσει από τη Σαμπντόρια.

Ο Μικέλ Ντάμσγκααρντ δεν θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια Μάσιμο Φερέρο. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με 4 συμμετοχές 1 γκολ και 1 ασίστ στην πρώτη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον κρατούν στους «Βlucerhiati».

Ο 21χρόνος εξτρέμ, ο οποίος συγκαταλέγεται στα ανερχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα μείνει και φέτος στην Σαμπντόρια. Eνδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει και η Μπαρτσελόνα χωρίς ωστόσο να έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση.

Το ποσό μετακίνησης του κυμαίνεται γύρω στα 13 εκατομμύρια. Ωστόσο αναμένεται να αυξηθεί καθώς η συνεχή βελτίωσή να προσεγγίσει ακόμα περισσότερους συλλόγους.

Σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτζιο Ρομάνο, η διοίκηση της Σαμπντόρια δεν θα παραχωρήσει τον Δανό εξτρέμ.

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια Μάσιμο Φερέρο μίλησε για το μέλλον του Μικέλ Ντάμσγκααρντ αναφέροντας πως: «Ο Ντάμσγκααρντ δεν θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι εκτός και υπάρχει μεγάλη προσφορά που θα μας ενθουσιάσει», ανέφερε στην Gazzetta dello Sport.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ