Νέντβεντ: «Ο Ρονάλντο επιστρέφει στις 25 Ιουλίου, δεν μας έχει πει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει»

Νέντβεντ: «Ο Ρονάλντο επιστρέφει στις 25 Ιουλίου, δεν μας έχει πει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει»

Την πεποίθησή του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να παραμείνει στη Γιουβέντους, εξέφρασε σε δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Πάβελ Νέντβεντ.

Ο Πάβελ Νέντβεντ, ξεκαθάρισε στον τηλεοπτικό σταθμό DAZN, πως δεν έχει υπάρξει κάποια μνεία από την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο, για ενδεχόμενη αποχώρηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ από την Γιουβέντους. Ο αντιπρόεδρος της «Βέκια Σινιόρα» δήλωσε πως η ομάδα αναμένει την άφιξη του Ρονάλντο μετά τις 25 Ιουλίου, όπου και τυπικά τελειώνουν οι διακοπές του.

«Κανένας από την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μας έχει πει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, τον περιμένω μαζί μας. Τον περιμένουμε να επιστρέψει από διακοπές στις 25 Ιουλίου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νέντβεντ. Ενώ τα φυγής του Ρονάλντο «δίνουν και παίρνουν» πολύ πριν ακόμη και από την έναρξη του Euro και συγκεκριμένα, όταν αποκλείστηκε η Γιουβέντους από την Πόρτο για τους «16» Champions League.

Οι αναφορές στο πρόσωπό του είναι πολλές ενώ από την πλευρά του παίκτη, καθώς και από τον ίδιο τηρείται «σιγή ιχθύος».

Ο Νέντβεντ, εκτός από το ζήτημα του Ρονάλντο, ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Μάνουελ Λοκατέλι της Σασουόλο, που εντυπωσίασε στις εμφανίσεις του στο Euro με την Ιταλία. «Έχουμε χρόνο για να το συζητήσουμε με την Σασουόλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσέχος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ