Η Γιουβέντους απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ για τον Κιέζα

Η Γιουβέντους απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ για τον Κιέζα

Η Λίβερπουλ έκανε πρόταση ύψους 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα, αλλά η Γιουβέντους απάντησε αρνητικά στην προσφορά των Reds.

Η Λίβερπουλ θέλει να κάνει ένα δυνατό «χτύπημα» στην φετινή μεταγραφική περίοδο και κινήθηκε για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα.

Οι Reds πρόσφεραν στη Γιουβέντους 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Βέκια Σινιόρα έδωσε αρνητική απάντηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica.

Πριν την Λίβερπουλ, και η Μπάγερν Μονάχου προσπάθησε να πείσει την ομάδα του Τορίνο να πει το «ναι« στην πρόταση ύψους 90 εκατ. ευρώ, αλλά και πάλι η «Γιούβε» δεν την έκανε δεκτή.

Ο Κιέζα αποτελεί βασικό γρανάζι στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την επόμενη σεζόν, με τον Ιταλό τεχνικό να θέλει να στηρίξει πολλά στοιχεία του τρόπου παιχνιδιού πάνω στον 23χρονο εξτρέμ.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Euro2020, όντας ένας από τους πυλώνες του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Κιέζα αγωνίστηκε και στα εφτά παιχνίδια της διοργάνωσης και σημείωσε δύο γκολ, αμφότερα στη νοκ-άουτ φάση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ