Γιουβέντους: Βάζει πωλητήριο στον Ράμσεϊ

Γιουβέντους: Βάζει πωλητήριο στον Ράμσεϊ

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Άαρον Ράμσεϊ στην Γιουβέντους καθώς, ιταλική ομάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, «κάνει ό, τι μπορεί» για να πουλήσει τον διεθνή Ουαλό και πιθανός προορισμός του να είναι η Τότεναμ.

«Την πόρτα της εξόδου» δείχνει η Γιουβέντους στον Άαρον Ράμσεϊ ανοίγοντας ταυτόχρονα διόδους επικοινωνίας με την Τότεναμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου ο Ουαλός διεθνής θεωρείται «οικονομικό βάρος» για τη Γιουβέντους και αυτό το καλοκαίρι ψάχνει ομάδα, προκειμένου να πουλήσει τον Ράμσεϊ, ο οποίος φαίνεται να μην έχει βρει τους ρυθμούς του στην Ιταλία.

Παρόλο που ο Ράμσεϊ αγωνίζεται εδώ και 2 χρόνια στην «Βέκια Σινιόρα», δεν φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του. Τα ίδια δημοσιεύματα μάλιστα υποστηρίζουν πως ο Ράμσεϊ δεν μπορεί να επικοινωνήσει ούτε καν με τους συμπαίκτες του ή με τα μίντια, με αποτέλεσμα αυτό να έχει αρνητική επίδραση ως προς το πρόσωπό του και την παρουσία του στη Γιουβέντους.

Επιπλέον, μία σειρά τραυματισμών που έχει ταλαιπωρήσει τον Ουαλό επιθετικό, έχει φέρει γκρίνια στις τάξεις της ομάδας, στην οποία λαμβάνει ένα ποσό της τάξεως των 468.120,00 ευρώ την εβδομάδα.

Ο Ράμσεϊ πέρασε το πρωί της Δευτέρας (26/7) τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και αυτό που μένει τώρα είναι να βρεθεί κάποια ομάδα να τόν αποκτήσει. Πιθανός προορισμός του Ράμσεϊ είναι η Τότεναμ. Ο Ουαλός ενδέχεται να επιστρέψει στο Λονδίνο ως «αντίπαλος» της Άρσεναλ, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι, να έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την μεταγραφή του.

Ο Παρατίτσι, που ήταν υπεύθυνος για την μεταγραφή του Ράμσεϊ στη Γιουβέντους, όπως όλα δείχνουν, επιθυμεί να τον φέρει πίσω στο Λονδίνο, αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετικό κλαμπ. Ο Ράμσεϊ έχασε περίπου 25 παιχνίδια εξαιτίας ποικίλων τραυματισμών. Αυτό στάθηκε ως αφορμή για την ιταλική ομάδα να «ξανασκεφτεί» τα 7 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει ως ετήσιες αποδοχές ο παίκτης.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Ίαν Ρας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Ράμσεϊ λέγοντας μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ουαλός διεθνής, ενώ τόνισε τις διαφορές στην απόδοσή του όταν παίζει και αισθάνεται άνετα στο γήπεδο.

«Ο Ράμσεϊ μοιάζει άλλος άνθρωπος όταν παίζει για την Ουαλία. Χαμογελάω όταν το σκέφτομαι, γιατί κάτι παρόμοιο έχω βιώσει και εγώ όταν αγωνιζόμουν στην Ιταλία και τη Γιουβέντους. Όταν νιώθεις καλά στο γήπεδο, όλα είναι εύκολα μετά», τόνισε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ