Γιουβέντους – Θέλει Κρόος για «αντι- Ράμσεϊ»

Γιουβέντους – Θέλει Κρόος για «αντι- Ράμσεϊ»

Η πώληση του Άαρον Ράμσεϊ αποτελεί προτεραιότητα για την Γιουβέντους η οποία, θα καταβάλει το ποσό των 39 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γερμανό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος.

Η Γιουβέντους έχει βάλει στόχο να πουλήσει τον Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος φαίνεται πως είναι το «μαύρο πρόβατο» στην ιταλική ομάδα. Με το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Ράμσεϊ, στοχεύει στην απόκτηση του 31χρονου Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θα μπορέσει να προσφέρει το αναλογούν ποσό για την αγορά του παίκτη.

Η πρόταση αγγίζει τα 39 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ουαλό, ο οποίος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες της ομάδας, παρόλο που αγωνίζεται με τα χρώματά της  από το 2019. Ακόμα, προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ομάδα που να θέλει τον Ράμσεϊ και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη.

Μαζί με τον Ράμσεϊ, η Γιουβέντους θέλει να πουλήσει και τον 22χρονο Τούρκο Μερί Ντεμιράλ, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος όχι μόνο για τον Κρόος, αλλά και για τον παίκτη της Σασουόλο που εντυπωσίασε στο Euro, Μάνουελ Λοκατέλι.

Υπενθυμίζεται πως η περίπτωση του Κρόος είχε απασχολήσει τη «Βέκια Σινιόρα» και το 2016. Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου εμφανιζόταν διατεθειμένη να ξοδέψει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για τον Γερμανό άσο, ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ