Ο Λουκάκου φέρνει… Αγκουέρο στην Ίντερ

Ο Λουκάκου φέρνει… Αγκουέρο στην Ίντερ

Η πώληση του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι ανοίγει τον δρόμο στον Κουν Αγκουέρο να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να πάει στην Ίντερ.

Ο Ρομέλου Λουκάκου τα έχει βρει σε όλα με την Τσέλσι και αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για να φορέσει ξανά τα μπλε. Ο Βέλγος επιθετικός έχει συμφωνήσει να λαμβάνει 12 εκατομμύρια το χρόνο, ενώ η Ίντερ θα λάβει περίπου 120 εκατ. για την παραχώρησή του στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αυτή η εξέλιξη ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά στον Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός πήγε στην Μπαρτσελόνα για να αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, αλλά ο αδελφικός του φίλος θα αποχωρήσει με προορισμό κατά πάσα πιθανότητα την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 33χρονος μετακινήθηκε ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι στους Μπλαουγκράνα, αλλά λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίασή του θέλει να φύγει από την ομάδα. Ο Αγκουέρο θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από την διοίκηση του Λαπόρτα, η οποία του υποσχέθηκε ότι ο Μέσι θα συνεχίσει κανονικά στην Μπαρτσελόνα.

Οι δικηγόροι έχουν αρχίσει να ψάχνουν λύση για να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη και αν το καταφέρουν, τότε η Ίντερ θα αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του, σύμφωνα με ισπανικά δημοσίευματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ