Η απάντηση της Ίντερ στις αποχωρήσεις των Λουκάκου και Χακίμι

Η απάντηση της Ίντερ στις αποχωρήσεις των Λουκάκου και Χακίμι

Η Ίντερ βλέπει μετά τον Χακίμι να αποχωρεί και ο Λουκάκου και ετοιμάζει τις κινήσεις της για να αναπληρώσει τα κενά που άφησαν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Τα οικονομικά προβλήματα των Κινέζων ιδιοκτητών της Ίντερ έχουν αναγκάσει τους Νερατζούρι να προβούν σε πωλήσεις δύο πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών τους στην περσινή πορεία προς τον τίτλο.

Ο Ασράφ Χακίμι είναι ήδη παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Ρομέλου Λουκάκου αναμένεται να επιστρέψει στην Τσέλσι τις επόμενες μέρες, με την Ίντερ να εισπράττει 115 εκατομμύρια ευρώ.

Οι οπαδοί των Μιλανέζων δεν έχουν πάρει με καλό μάτι τις κινήσεις της διοίκησεις και σε αυτό το πλαίσιο, πήγαν εχθές έξω από τα γραφεία της ομάδας και άφησαν ένα κουτάκι με κέρματα για να δείξουν την δυσαρέσκειά τους.

Η Ίντερ αναμένεται να κάνει την μεταγραφική της αντεπίθεση για να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά από αυτές τις αποχωρήσεις. Οι Νερατζούρι θα κινηθούν για την απόκτηση των Ζαπάτα και Τζέκο για την επίθεση, ενώ έχουν στραφεί στην περίπτωση του Ντάμφρις για το δεξί άκρο της άμυνας τους.

Η κίνηση για τον Κολομβιανό επιθετικό της Αταλάντα, θα προκαλέσει ένα ντόμινο, καθώς οι Μπεργκαμάσκι θα ασχοληθούν με τον Τάμι Έιμπραχαμ της Τσέλσι, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ