Λουκάκου – «Σε λίγες μέρες θα δώσω εξηγήσεις στους οπαδούς της Ίντερ»

Λουκάκου – «Σε λίγες μέρες θα δώσω εξηγήσεις στους οπαδούς της Ίντερ»

Ο Ρομέλου Λουκάκου πρόκειται να υπογράψει στην Τσέλσι, ωστόσο οι οπαδοί της Ίντερ είναι εξαγριωμένοι με τη στάση του, με τον Βέλγο να ετοιμάζεται να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου επιστρέφει στο Νησί για λογαριασμό της Τσέλσι και το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της Ίντερ, κάθε άλλο παρά ιδανικό χαρακτηρίζεται. Ο Βέλγος διεθνής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να υπογράψει με τους Μπλε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

Η εξέλιξη αυτή δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους οπαδούς της Ίντερ καθώς, εμφανίζονται εξαγριωμένοι με την απόφασή του. Ο Λουκάκου, που με την μεταγραφή του θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Τσέλσι με αποδοχές στα κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ, λίγο πριν την αναχώρησή του για το Λονδίνο, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «νερατζούρι» λέγοντας πως θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις τις επόμενες ημέρες, κατευνάζοντας για λίγο το μένος τους.

«Τι να πω στους οπαδούς της Ίντερ; Θα τους στείλω ένα μήνυμα τις επόμενες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 28χρονος διεθνής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ