Λουκάκου σε οπαδούς Ίντερ – «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Λουκάκου σε οπαδούς Ίντερ – «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Ο Λουκάκου μετά την μεταγραφή που πήρε για την Τσέλσι αποφάσισε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Ίντερ για την στήριξη και την αγάπη που του έδειξαν.

Μετά από δύο χρόνια στην Ίντερ ο Ρομέλου Λουκάκου πήρε την απόφασει να αποχωρήσει από την ομάδα και να επιστρέψει στην Τσέλσι.

Μπορεί σε αυτά τα δύο χρόνια στην Ιταλία να πέτυχε 64 γκολ και να κατάκτησε και ένα πρωτάθλημα με την Ίντερ, όμως αυτά δεν στάθηκαν ικανά για να μην αποχωρήσει από τον σύλλογο. Τις προηγούμενες ημέρες οι αντιδράσεις ήταν έντονες από τους οπαδούς για την αποχώρηση του.

Έτσι ο Βέλγος επιθετικός προσπάθησε μέσω των social media να ηρεμήσει κάπως τους οπαδούς και να τους ευχαριστήσει και να τους εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λουκάκου στα social media:

«Αγαπητοί φίλοι της Ίντερ, σας ευχαριστώ που με αγαπήσατε σαν να είμαι ένας από σας. Ευχαριστώ που κάνατε εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την καθημερινή σας αγάπη. Σας ευχαριστώ για το κίνητρο που μου δώσατε.

Όταν είχα έρθει στην Ίντερ, είχα νιώσει πως θα τα πάω καλά. Η αγάπη και το καλωσόρισμα που είχα λάβει στο αεροδρόμιο στο ξεκίνημα αυτής της όμορφης ιστορίας.
Είχα αποφασίσει πως δεν θα σας απογοητεύσω ποτέ, έδωσα το 100% κάθε μέρα, στις προπονήσεις και ειδικά στα ματς για να σας χαροποιήσω.

Η πρώτη χρονιά είχε τελειώσει σκληρά αλλά μου δώσατε τη δύναμη να συνεχίσω και τα καταφέραμε ως ομάδα, γι’ αυτό γίναμε πρωταθλητές.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου να πάω στην Τσέλσι. Είναι μια ευκαιρία ζωής για μένα και νομίζω πως σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, είναι η ευκαιρία που πάντα ήθελα.
Ένα πράγμα είναι βέβαιο, θα παραμείνω «Ιντερίστα» για πάντα γιατί δίχως εσάς δεν θα ήμουν ο άντρας και ο παίκτης που είμαι σήμερα. Από τα βάθη της καρδιάς μου λοιπόν, σας αγαπώ, σας ευχαριστώ τόσο πολύ. Forza Ίντερ»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ