«Δεν κάνει πίσω η Νάπολι για Μανωλά»

«Δεν κάνει πίσω η Νάπολι για Μανωλά»

Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις για το σήριαλ Μανωλά καταγράφοντας την σκληρή τακτική της Νάπολι

Το «σίριαλ» όσον αφορά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι καλά κρατεί με τον παίκτη να έχει ζητήσει από τους «παρτενοπέι» να γίνει ό,τι χρειαστεί ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Απο νωρίς η «Corriere dello Sport» ανέφερε πως ο γνωστός μάνατζερ του Έλληνα στόπερ, Μίνο Ραϊόλα και ο Μανωλάς είχαν έντονο διάλογο σε συνάντηση τους με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ιδιοκτήτη της Νάπολι που δεν κάνει πίσω.

Θυμίζουμε πως ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, έχει τονίσει πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον παίκτη με λιγότερο από 15 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που έχει θέσει ως κόκκινη γραμμή.

Και το βράδυ τα Ιταλικά δημοσιεύματα που είναι ασταμάτητα τόνιζαν πως η Νάπολι δεν δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει στάση. Δεν πρόκειται να πέσει απο τα 15 εκατ. ευρώ, και έτσι είτε θα δώσει αυτό το ποσό ο Ολυμπιακός που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί είτε ο παίκτης θα μείνει στη Νάπολι. Όσο βεβαίως φτάνουμε στο φινάλε των μεταγραφών δεν αποκλείεται να αλλάξει η στάση της Νάπολι βλέποντας πως ο Μανωλάς δεν θέλει να μείνει και στοιχίζει πανάκριβα στην Ιταλική ομάδα.

Φυσικά υπάρχει και ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, που υπολογίζει με κλειστά μάτια στον Μανωλά και σε καμία περίπτωση δεν θα τον ήθελε μετακομίσει σε κάποια άλλη ομάδα.

Όλα αυτά, ενώ μένει μία εβδομάδα ακόμα για τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με όλα τα σενάρια για το μέλλον του Έλληνα στόπερ να είναι ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ