Φουλάρει για την απόκτηση του Μπεράρντι η Αταλάντα

Φουλάρει για την απόκτηση του Μπεράρντι η Αταλάντα

Η Αταλάντα θέλει να κάνει το μπαμ με τον Ντομενίκο Μπεράρντι αλλά έχει και τον ανταγωνισμό της Φιορεντίνα που επίσης προσπαθεί να κάνει δικό της τον διεθνή Ιταλό άσο.

Φουλάρει για την απόκτηση του Ντομενίκο Μπεράρντι η Αταλάντα, η οποία μπαίνει και αυτή σε συζητήσεις για τον Ιταλό μεσοεπιθετικό, μετά τη Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες από την Ιταλία, οι «μπεργκαμάσκι» προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον Ιταλό εξτρέμ και να ρίξουν μια… «βόμβα» στην Serie A, θέλοντας να προσθέσουν μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά στην ομάδα τους.

Η Σασουόλο θα παραχωρήσει τον Μπεράρντι μόνο αν βάλει στα ταμεία της ένα ποσό στα 30-35 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει προβληματισμός πως αν αποχωρήσει ο 25χρονος τότε οι «νεροβέρντι» δεν θα έχουν το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να βρουν τον αντικαταστάτη του αφού σε πέντε ημέρες κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο. Συν ότι θα πρόκειται για δεύτερη μεγάλη απώλεια ενόψει της νέας σεζόν, μετά την παραχώρηση του Μάνουελ Λοκατέλι στη Γιουβέντους.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η Φιορεντίνα, η οποία συνεχίζει να παλεύει για την απόκτησή του αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ