Μαρότα – «Δεν ήταν εύκολο να καλύψουμε τα κενά των Λουκάκου – Χακίμι»

Μαρότα – «Δεν ήταν εύκολο να καλύψουμε τα κενά των Λουκάκου – Χακίμι»

Ο Πέπε Μαρότα δήλωσε πως ήταν δύσκολο για την Ίντερ να καλύψει τα κενά των Λουκάκου και Χακίμι, αλλά πιστεύει πως έκαναν καλή δουλειά σε αυτό το τομέα.

Ο Πέπε Μαρότα εκπροσώπησε την Ίντερ στην σημερινή κλήρωση για τους ομίλους του Champions League, εκεί όπου οι Νερατζούρι θα βρουν τις δύο από τις τρεις περσινές τους αντιπάλους, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν εκ νέου τις Ρεάλ Μαδρίτης και Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την μόνη διαφορά να είναι η Σέριφ Τίρασπολ αντί της Γκλάντμπαχ.

Ο Ιταλός CEO μίλησε μετά το τέλος της διαδικασίας και για τα μεταγραφικά θέματα της Ίντερ, αναφέροντας πως δύσκολα θα δούμε άλλη μεταγραφή στο ρόστερ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την δυσκολία στην αντικατάσταση των Λουκάκου και Χακίμι, οι οποίοι άλλαξαν ποδοσφαιρική στέγη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαστε λιγότερο προβλέψιμοι και έχουμε ένα μεγάλο βάθος πάγκου. Ήταν δύσκολο να αντικαταστήσουμε παίκτες σαν τους Λουκάκου και Χακίμι, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, τον οποίο παρακολουθώ από τότε που ήρθε στην ομάδα σε κάθε προπόνηση.

Δεν πιστεύω πως θα κάνουμε κάποια άλλη σημαντική μεταγραφή, καθώς το ρόστερ είναι γεμάτο και πιστεύω και ομοιογενές. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο που προφυλάξαμε την εταιρεία σε μια περίοδο έντονων οικονομικών προβλημάτων και είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί θα καταλάβουν τις δύσκολες στιγμές που περνά το κλαμπ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ