Σε τρομερή κατάσταση η Ουντινέζε, 3-0 τη Βενέτσια (vid)

Σε τρομερή κατάσταση η Ουντινέζε, 3-0 τη Βενέτσια (vid)

Σημαντική νίκη με 3-0 πέτυχε η Ουντινέζε στην έδρα της κόντρα στη Βενέτσια και συνεχίζει αήττητη μετά από δύο αγωνιστικές στη Serie A

Πρώτο τρίποντο για την Ουντινέζε, που κέρδισε με 3-0 τη Βενέτσια.

Λίγες ημέρες μετά το μεγάλο come-back και τον παλικαρίσιο βαθμό κόντρα στη Γιουβέντους (2-2), η ομάδα του Λούκα Γκότι επικράτησε 3-0 της Βενέτσια και συνεχίζει αήττητη μετά από δύο αγωνιστικές.

Στο 6ο λεπτό ο Σιλβέστρι νίκησε τον Γιόνσεν σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο 13’ ήταν η σειρά του Λετσερίνι να βγάλει δύσκολα το συρτό σουτ του Αρσλάν. Τελικά στο 29ο λεπτό ο Μολίνα σήκωσε για τον Πουσέτο, που κατέβασε ιδανικά και σούταρε για το 1-0.

Στο 52ο λεπτό ο Οκερέκε έκανε μαγική ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Σιλβέστρι έσωσε και πάλι ενώ στο 53’ ο Μακεντζό πλάσαρε από το πέναλτι, ο Λετσερίνι έσωσε και στην επαναφορά ο Πουσέτο σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 70’ ο Ντεουλοφέου έκλεψε έξω από την περιοχή κι έδωσε στον Πουσέτο, εκείνος πλάσαρε και ο Λετσερίνι έσωσε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Ντεουλοφέου που έκανε το 2-0 σε κενό τέρμα.

Μάλιστα στο 73ο λεπτό ο Λετσερίνι έσωσε εντυπωσιακή μετά από κοντινή κεφαλιά του Πουσέτο ενώ στο 82’ ο Λετσερίνι είπε όχι και  σε σουτάρα του Ντεουλοφέου από αριστερά. Και τελικά στο 90+4′ ο Λάρσεν έδωσε κάθετα στον Μολίνα που πλασάρε για το 3-0.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Στρίγκερ Λάρσεν, Σαμίρ, Νάουτινκ, Μπεκιάο, Μολίνα, Περέιρα, Αρσλάν (80’ Γιάγιαλο), Πουσέτο (80’ Οκάκα), Γουάλας (90+1’ Ουντότζι), Μακεντζό (61’ Ντεουλοφέου)

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Λετσερίνι, Καλντάρα, Τσεκαρόνι, Ματσόκι, Σβόμποντα (78’ Σνεγκ), Τσρνιγκόι (71’ Βάκα), Μπούσιο, Ανρί (78’ Φόρτε), Χέιμανς (57’ Πέρετς), Οκερέκε, Γιόνσεν (71’ Σίγκουρντσον)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ