Κορέα – «Υπέροχη ημέρα, ονειρευόμουν να έρθω στην Ίντερ από μικρό παιδί»

Κορέα – «Υπέροχη ημέρα, ονειρευόμουν να έρθω στην Ίντερ από μικρό παιδί»

Ζει το όνειρό του στην Ίντερ ο Χοακίν Κορέα που με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του επί της Βερόνα.

Ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Χοακίν Κορέα με τη φανέλα της Ίντερ. Ο πρώην άσος της Λάτσιο πέρασε ως αλλαγή κόντρα στη Βερόνα και με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές.

Μετά το ματς, ο Αργεντινός άσος μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αλλά και τη χαρά του που πραγματοποίησε το όνειρό του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσα είπε ο Κορέα:

«Ήταν μια υπέροχη μέρα. Ονειρευόμουν να έρθω στην Ίντερ από μικρό παιδί. Πρώτη φορά φόρεσα τη φανέλα της ομάδας και δόξα τω Θεώ κερδίσαμε με τα γκολ μου.

Πρώτη φορά στην καριέρα μου πετυχαίνω δύο γκολ σε ντεμπούτο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τον σύλλογο που με πίστεψαν και με έκαναν να νιώσω σαν να ήμουν στην ομάδα εδώ και χρόνια!», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος άσος, ο οποίος τόνισε ξανά τους λόγους για τους οποίους ήθελε τόσο πολύ να ντυθεί στα «νερατζούρι».

«Υποστήριζα την Ίντερ από μικρό παιδί, γιατί στην ομάδα υπήρχαν πολλοί Αργεντινοί παίκτες. Επιπλέον, είχα φτάσει κοντά στην ομάδα όταν ήμουν στα 16 μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ