Η Ίντερ έφτιαξε ακαδημία ποδοσφαίρου στο Ντουμπάι

Η Ίντερ έφτιαξε ακαδημία ποδοσφαίρου στο Ντουμπάι

Όπως ανακοίνωσε η Ίντερ προχώρησε στην δημιουργία ακαδημίας στο Ντουμπάι, η οποία είναι η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Ίντερ προχώρησε σε μια κίνηση στρατηγικής σημασίας, καθώς ανακοίνωσε την ίδρυση ακαδημίας στο Ντουμπάι.

Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν πως σήμερα άνοιξε η πρώτη ακαδημία της ιταλικής ομάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κάτι που που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ίντερ.

Η ακαδημία της Ίντερ θα έχει ως έδρα το Ντουμπάι την μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αναμένεται να συνεργαστεί με την εταιρία  «Team Mind Sports Academy LLC», η οποία έχει ως στόχο την ένταξη και την εκπαίδευση των νέων παιδιών γενικά στον χώρο αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο που αποτελεί το νούμερο ένα άθλημα στον κόσμο.

Το όνομα της ακαδημίας της Ίντερ θα είναι «Inter Academy Dubai», ενώ οι άνθρωποι που θα βρίσκονται στην ακαδημία και θα προπονούν τους μικρούς αθλητές αναμένεται να είναι εκπαιδευμένοι από την Ίντερ για να υπάρξει όσο το δυνατόν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο γενικός διευθυντής της Ίντερ Αλεσάντρο Αντονέλο δήλωσε τα εξής για την δημιουργία της ακαδημίας στο Ντουμπάι:

«»Το άνοιγμα αυτής της νέας Inter Academy στο Ντουμπάι είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς και μαρτυρά τη συνεχή διαδικασία διεθνοποίησης του συλλόγου σε ένα βασικό έδαφος όπως αυτό των Αραβικών Εμιράτων».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτή τη νέα περιπέτεια μαζί με την εταίρο Team Mind Sports Academy, η οποία μοιράζεται με το Club μας την προσοχή στην εκπαίδευση και την εκπαίδευση των παιδιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ