«Ο Κεσί στη λίστα των Λίβερπουλ και Παρί»

«Ο Κεσί στη λίστα των Λίβερπουλ και Παρί»

Οι Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν κρυφοκοιτάζουν Φράνκ Κεσί της Μίλαν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι

Ο Ιβοριανός μέσος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τη Μίλαν που εκπνέει το 2022, πράγμα που σημαίνει πως σε μερικούς μήνες θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Σύμφωνα με την «AS», οι βασικοί μνηστήρες δεν είναι άλλοι από την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λίβερπουλ, οι οποίες παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του 24χρονου και περιμένουν το «παράθυρο» του Ιανουαρίου για να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Στο Παρίσι εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά τη… συνταγή της ελεύθερης αγοράς, αφού τέσσερις από τις συνολικά πέντε μεταγραφές που πραγματοποίησαν το φετινό καλοκαίρι ήταν ποδοσφαιριστές που δεν δεσμεύονταν με συμβόλαιο.

Από την άλλη, οι Κόκκινοι θέλουν να ενισχύσουν τον άξονά τους για την επόμενη σεζόν και ο Κεσί αποτελεί μια ασφαλή και συνάμα οικονομική επιλογή, η οποία μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ