Αταλάντα – Φιορεντίνα 1-2

Αταλάντα – Φιορεντίνα 1-2

Η Φιορεντίνα πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στην έδρα της Αταλάντα για την 3η αγωνιστική της Serie A σε ένα ματς που τα τρία γκολ σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα.

Η Φιορεντίνα επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Αταλάντα για την 3η αγωνιστική της Serie A σε ένα ματς που και τα τρία γκολ σημειώθηκαν με εκτελέσεις πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Τζιμσίτι στο 10΄ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 30′ η Φιορεντίνα πήρε το προβάδισμα με εκτέλεση πέναλντι του Βλάχοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 48′ ξανά με γκολ από πέναλτι του Βλάχοβιτς, ενώ στο 54′ ο Μαλινόβσκι έχασε τρομερή ευκαιρία. Στο 65′ η Αταλάντα μείωσε σε 1-2 με πέναλτι του Σαπάτα. Στο 90+1’ το σουτ του Τζαπακόστα πέρασε μόλις έξω ενώ στο 90+3’ ο ίδιος παίκτης αστόχησε από κοντά.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Τζαπακόστα, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Πάσαλιτς (82’ Ίλιτσιτς), Φρόιλερ, Μέλε (50’ Γκόζενς), Πεσίνα (85’ Κοουπμάινερς), Μίραντσουκ (49’ Μαλινόβσκι), Σαπάτα (82’ Πίκολι)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Βενούτι (25’ Οντριοθόλα), Ντάνκαν (76’ Καστροβίλι), Τορέιρα (66’ Αμραμπάτ), Μποναβεντούρα, Καγιεχόν (76’ Νίκο Γκονζάλες), Βλάχοβιτς, Σοτίλ (66’ Σαπονάρα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ