Πανό οπαδών της Γιουβέντους κατά του Ανιέλι – «Ποιος θα υπερασπιστεί την φανέλα;» (pic)

Πανό οπαδών της Γιουβέντους κατά του Ανιέλι – «Ποιος θα υπερασπιστεί την φανέλα;» (pic)

Οι οπαδοί της Γιουβέντους ανήρτησαν πανό έξω από το «Allianz Stadium», βάλλοντας κατά της διοίκησης και του Αντρέα Ανιέλι.

Η σεζόν για τη Γιουβέντους δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά. Οι «μπιανκονέρι» μετρούν μόλις έναν βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη Serie A και βρίσκονται στην 16η θέση του πρωταθλήματος.

Οι οπαδοί «βράζουν» με τις κινήσεις της διοίκησης, καθώς πιστεύουν πως δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει την ομάδα, αλλά αντίθετα προχώρησε στην αποψίλωση του ρόστερ, με χαρακτηριστική την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Αντρέα Ανιέλι βρίσκεται στο στόχαστρο, διότι θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος για ότι συνέβη στο σχεδιασμό της ομάδας, ενώ «αγκάθι» στις σχέσεις του με τους οπαδούς φαίνεται πως αποτέλεσαν επίσης οι υψηλές τιμές στα εισιτήρια των αγώνων, κάτι που ίσως τους οδηγήσει σε αποχή από τις εξέδρες.

Η Curva Sud φρόντισε να δείξει την δυσαρέσκειά της, αναρτώντας ένα πανό έξω από το «Allianz Stadium», το οποίο ανέφερε: «Η σεζόν είναι μία μάχη. Ποιος θα υπερασπιστεί την φανέλα;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ