Κάλιαρι – Ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σέμπλιτσι (pic)

Κάλιαρι – Ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σέμπλιτσι (pic)

Η Κάλιαρι προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεονάρντο Σέμπλιτσι, λόγω των απογοητευτικών αποτελεσμάτων και μόλις στην 3η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Λεονάρντο Σέμπλιτσι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Κάλιαρι, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόλυση του Ιταλού προπονητή. Η εικόνα της Κάλιαρι στην 3η αγωνιστική είναι άκρως απογοητευτική, καθώς ηττήθηκε από τη Τζένοα με 3-2, και ενώ αρχικά προηγείτο με 2-0.

Ο Σέμπλιτσι έρχεται να προστεθεί στη λίστα των απολυμένων προπονητών μετά τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος αποχώρησε από την Ελλάς Βερόνα.

Η ανακοίνωση της Κάλιαρι:

«Η Κάλιαρι ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον Λεονάρντο Σέμπλιτσι από τα καθήκοντά του ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ταυτόχρονα, απαλλάχθηκαν ο βοηθός προπονητή Αντρέα Κονσούμι, ο αθλητής Ιούρι Φαμπρίτσι και οι τεχνικοί συνεργάτες Ροσάνο Κασόνι και Αλέσιο Ρουμπικίνι», με την ανακοίνωση να τους ευχαριστεί για τη συνεργασία και να τούς εύχεται καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», υποψήφιοι για την θέση του Σέμπλιτσι είναι οι, Ντιέγκο Λόπες, Τζουζέπε Ιακίνι και Βάλτερ Ματσάρι, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ