Ίντερ – Μπολόνια 6-1 – «Τρομάζουν» κόσμο οι νερατζούρι

Ίντερ – Μπολόνια 6-1 – «Τρομάζουν» κόσμο οι νερατζούρι

Επιβλητική νίκη της Ίντερ επί της Μπολόνια με 6-1, με τον Έντιν Τζέκο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Οι «νερατζούρι», στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Serie A, υποδέχτηκαν στο Μιλάνο την Μπολόνια, την οποία φιλοδώρησαν με 6 γκολ, στέλνοντας μήνυμα προς τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας άφησαν πίσω τους την απώλεια της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Σαμπντόρια(2-2) και την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης(0-1) στην πρεμιέρα του Champions League.

Μόλις στο 6’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε από κοντά μετά τη σέντρα του Ντάμφρις, βάζοντας τις βάσεις για την 3η νίκη των γηπεδούχων στην Serie A. Στο 30ο λεπτό μάλιστα, ο Σκρίνιαρ με κεφαλιά έγραψε το 2-0 έπειτα από κόρνερ του Ντιμάρκο. Το πάρτι του 1ου ημιχρόνου δεν είχε ακόμα τελειώσει καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαρέλα τελείωσε οριστικά την υπόθεση-νίκη, σημειώνοντας το 3-0.

Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Ματίας Βετσίνο να σημειώνει στο 54′ το 4-0, δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στην αναμέτρηση. Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στον Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος στο 63’ με τελείωμα από το ύψος του πέναλτι και το 68’ από πλάγια και δύσκολη θέση έκανε το 6-0, πριν μειώσει για το τελικό 6-1 ο Τεάτρε με κεφαλιά στο 86′.

Στην κορυφή της Serie A βρίσκεται με αυτή τη νίκη η Ίντερ, η οποία όμως έχει αγώνα περισσότερο από τις Ρόμα, Μίλαν και Νάπολι που έχουν κάνει το απόλυτο στις τρεις αγωνιστικές.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (67′ Ρανόκια), Μπαστόνι (74′ Κολάροφ), Ντάμφρις, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς (74′ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Ντιμάρκο, Μαρτίνες (67′ Σάντσες), Κορέα (29′ Τζέκο)

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Μεδέλ, Μπονιφάτσι, Χίκι (56′ Ντάικς), Ντομίνγκες (69′ Φαν Χόοϊντονκ), Σβάνμπεργκ (56′ Βινιάτο), Σκοβ Όλσεν, Σοριάνο, Σανσόνε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ