Μουρίνιο – Το «ευχαριστώ» του στον Πατσίνι για το τρέμπλ της Ίντερ το 2010

Μουρίνιο – Το «ευχαριστώ» του στον Πατσίνι για το τρέμπλ της Ίντερ το 2010

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το πέρας του αγώνα με τη Βερόνα (3-2) βρήκε τον Τζαμπάολο Πατσίνι, και τον ευχαρίστησε για την έμμεση συμμετοχή του στην κατάκτηση του τρεμπλ της Ίντερ το 2010.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είδε την ομάδα του να ηττάται από τη Βερόνα με 3-2 στο «στάδιο Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» για την 4η αγωνιστική της Serie A. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη λήξη του αγώνα πέτυχε τον παλαίμαχο άσο της Σαμπτόρια, Τζαμπάολο Πατσίνι, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού, και τον ευχαρίστησε για το τρεμπλ της Ίντερ τη σεζόν 2009/2010.

Ο Πατσίνι, δεν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ίντερ εκείνη την περίοδο, ωστόσο δυο γκολ του στην αναμέτρηση της Σαμπτόρια με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο», για την 35η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, χάρισαν ένα σαφές προβάδισμα στην Ίντερ, στην οποία τεχνικός τότε ήταν ο Πορτογάλος προπονητής, και 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

«Ο Πατσίνι δεν έπαιξε ποτέ για εμένα, όμως με βοήθησε να κατακτήσω το τρεμπλ γιατί ήμασταν ισόβαθμοι με την Ρόμα και σκόραρε δύο γκολ εναντίον της στο «Ολίμπικο». Ήταν η ημέρα που η Ίντερ πήρε το προβάδισμα και τελικά κατακτήσαμε στο τέλος της σεζόν το τρεμπλ. Οπότε, και ας μην τον είχα παίκτη μου, ήταν πολύ σημαντικός για την καριέρα μου», ανέφερε ο Μουρίνιο στις δηλώσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ