Μίλαν – Κιέβο 3-2

Μίλαν – Κιέβο 3-2

H Μίλαν προηγήθηκε, η Κιέβο έβαλε δύο γκολ σε ένα λεπτό, οι «ροσονέρι» όμως απάντησαν με ανατροπή στην ανατροπή (3-2) και διεύρυναν το εντός των συνόρων αήττητο σερί τους, παραμένοντας στην έκτη θέση. Πεντάρα της Αταλάντα στην Βερόνα, διπλό για Ρόμα, Φιορεντίνα, έχασε στο τέλος η Μπενεβέντο!

Το εντός των συνόρων αήττητο σερί που τρέχει μέσα στο 2018 διεύρυνε η Μίλαν, η οποία επικράτησε 3-2 της Κιέβο, πήρε το 15ο φετινό της τρίποντο και συνεχίζει την πίεσή της για είσοδο στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ στο 10′ (σκόραρε για πρώτη φορά φέτος σε δύο σερί ματς), η Κιέβο όμως είχε απάντηση και μάλιστα διπλή, παίρνοντας το προβάδισμα μέσα σε ένα λεπτό. Στο 33′ ο Στεπίνσκι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 34′ ο Ινγκλέσε κεραυνοβόλησε τον Ντοναρούμα, βάζοντας σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους.

Οι ποδοσφαιριστές του Τζενάρο Γκατούζο, όμως, έκαναν ανατροπή στην ανατροπή, με τον Κουτρόνε να ισοφαρίζει στο 54′ (το γκολ αρχικά ακυρώθηκε, ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και σωστά το καταμέτρησε) και τον Αντρέ Σίλβα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 82′, καθώς στις καθυστερήσεις ο Σορεντίνο σταμάτησε το πέναλτι του Κεσιέ.

Στα άλλα ματς του μεσημεριανού προγράμματος της Serie A, με φόρα από την πρόκριση επί της Σαχτάρ στους 8 του Champions League και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Ελ Σαραουί στο 39′, Ναϊνγκολάν στο 75′) η Ρόμα επικράτησε 2-0 στην έδρα της Κροτόνε, η Αταλάντα έκανε πάρτι (5-0) στην έδρα της Ελλάς Βερόνα, ενώ διπλά πήραν και οι Κάλιαρι (2-1 την Μπενεβέντο) – Φιορεντίνα (2-1 την Τορίνο).

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Κροτόνε – Ρόμα 0-2 (39′ Ελ Σαραουί, 75′ Ναϊνγκολάν)

Ελλάς Βερόνα – Αταλάντα 0-5 (2′ Κριστάντε, 45+4′ πεν., 48′, 69′ Ίλισιτς, 71′ Γκόμεζ)

Μπενεβέντο – Κάλιαρι 1-2 (46′ Μπρινιόλα / 90+1′ Παβολέτι, 90+7′ πεν. Μπαρέλα)

Τορίνο – Φιορεντίνα 1-2 (86′ Μπελότι / 59′ Βερετούτ, 90+4′ πεν. Θερό)

Μίλαν – Κιέβο 3-2

 

Κροτόνε – Ρόμα 0-2

 

Τορίνο – Φιορεντίνα 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ