Ο Βλάχοβιτς βλέπει το μέλλον του στην Γιουβέντους

Ο Βλάχοβιτς βλέπει το μέλλον του στην Γιουβέντους

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει από την Φιορεντίνα και βλέπει το μέλλον του στην Γιουβέντους.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Φιορεντίνα και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Κιέζα, ο οποίος άφησε την Φιορεντίνα για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας ο επιθετικός της Φιορεντίνα, ο οποίος πρόσφατα αρνήθηκε να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023, φέρεται να είναι  αποφασισμένος να πάει στην Γιουβέντους.

Βέβαια στο κόλπο έχει μπει και η Λίβερπουλ, η οποία προσφέρει καλύτερη πρόταση από οικονομικής πλευράς σε σχέση με αυτή της Γιουβέντους, ωστόσο ο Βλάχοβιτς δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να την αποδεχθεί.

Πλέον είναι δεδομένο ότι ο Σέρβος επιθετικός θέλει να αγωνιστεί με την φανέλα της Γιουβέντους το θέμα είναι αν θα το πράξει το επόμενο καλοκαίρι ή θα περιμένει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του αν και το πιο πιθανό είναι η Φιορεντίνα να θέλει να το πουλήσει και όχι να τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερο χωρίς κάποια οικονομική απολαβή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ