Οι οπαδοί της Νάπολι στηρίζουν τον Κουλιμπαλί – «Εμείς οι Ναπολιτάνοι είμαστε όλοι Αφρικανοί»(pics)

Οι οπαδοί της Νάπολι στηρίζουν τον Κουλιμπαλί – «Εμείς οι Ναπολιτάνοι είμαστε όλοι Αφρικανοί»(pics)

Οι οπαδοί της Νάπολι τάχθηκαν στο πλευρό του Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο ματς με τη Φιορεντίνα, και κρέμασαν πανό έξω από το στάδιο, γράφοντας πως όλοι οι κάτοικοι της πόλης είναι Αφρικανοί.

Η Νάπολι υποδέχεται στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» σήμερα στις 19:00 την Τορίνο για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν οι «παρτενοπέι» στην Ιταλία, πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Φιορεντίνα με 2-1 και έτσι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, με τη Μίλαν να έχει 22 με παιχνίδι περισσότερο.

Το ματς με τη Φιορεντίνα στιγαματίστηκε από άλλη μία ρατσιστική επίθεση. Από τις πολλές που γίνονται κατά καιρούς στη χώρα, με ποδοσφαιριστές να δέχονται ύβρεις απλώς και μόνο επειδή έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος, με τον στόπερ της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, να είναι το τελευταίο θύμα.

Ο Σενεγαλέζος δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, με τους οπαδούς της Φιορεντίνα να τον αποκαλούν «γ@@@@@ πίθηκο» και όπως είναι λογικό, ο ίδιος ξέσπασε στο Instagram ζητώντας μέτρα για την καταπολέμηση του φαινομένου. Η Φιορεντίνα εντόπισε τον οπαδό και τον τιμώρησε με ισόβια απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Οι οπαδοί της Νάπολι θέλησαν να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Σενεγαλέζου και προχώρησαν σε μια αξιέπαινη κίνηση.

Συγκεκριμένα, κρέμασαν πανώ έξω από το στάδιο, γράφοντας «Εμείς οι Ναπολιτάνοι είμαστε όλοι Αφρικανοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ