Αταλάντα-Ουντινέζε 1-1

Αταλάντα-Ουντινέζε 1-1

Η Ουντινέζε έμεινε όρθια στο Μπέργκαμο, αφού με γκολ στο 94ο λεπτό πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Αταλάντα.

Η Ουντινέζε με γκολ του Μπέτο στο 94′ πάγωσε την Αταλάντα στο Μπέργαμο για την 9η αγωνιστική της Serie A και πήρε την τρίτη διαδοχική της ισοπαλία (1-1) στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ούντινε είχε την καθολική υπεροχή στο α’ ημίχρονο απειλώντας με τους Ουντότζι, Μολίνα, Σαμίρ και Μπέτο.  Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, η Αταλάντα ανέβηκε έχοντας δοκάρι στο 39′  με τον Ίλισιτς. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γκασπερίνι αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ίλισιτς στο 48ο λεπτό, προηγήθηκαν οκτώ λεπτά αργότερα με τον Μαλινόφσκι (56′). Στο 78′ μάλιστα ο Ουκρανός απείλησε και για δεύτερο τέρμα.

Και αφού δεν κατάφερε η Αταλάντα να καθαρίσει το ματς, ήρθε η τιμωρία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από την ομάδα του Λούκα Γκόττι, με την κεφαλιά του Μπέτο να καταλήγει στα δίχτυα του Μούσο, ο οποίος έκανε κακή έξοδο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ντε Ρουν, Παλομίνο, Λοβάτο, Ζαπακόστα, Πάσαλιτς (74′ Κουπμάινερς), Φρόιλερ, Πετσέλα, Μαλινόφσκι (86′ Σκαλβίνι), Ίλισιτς (64′ Μίραντσουκ), Ζαπάτα (64′ Μουριέλ)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Νούιτινγκ (82′ Φορεστιέρι), Σαμίρ, Στρίγκερ Λάρσεν (76′ Σόπι), Γουάλας, Μακένγκο (64′ Αρσλάν), Ουντότζι, Μολίνα (64′ Σαξές), Μπέτο, Πουσέτο (76′ Σάμαρτζιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ