Ρόμα – Νάπολι 0-0 – «Σούπα» στην Ρώμη

Ρόμα – Νάπολι 0-0 – «Σούπα» στην Ρώμη

Η Νάπολι ήταν ανώτερη, αλλά δεν μπορούσε να βρει το γκολ της νίκης κόντρα στην Ρόμα και μοιραία έμεινε στο 0-0. Πρώτοι χαμένοι βαθμοί για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία έχουν πλέον συγκάτοικο την Μίλαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Mεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 6-1 από την Μπόντο Γκλιμπτ, ωστόσο οι οπαδοί της γέμισαν το Ολίμπικο αλλά δεν είδαν πλούσιο θέαμα. Ρόμα και Νάπολι έμειναν στο 0-0, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να σταματάει το απόλυτο των νικών των Παρτονοπέι στο πρωτάθλημα. Πλέον, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ναι μεν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρόλο αυτά έχει συγκάτοικο την Μίλαν.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, ωστόσο οι Ρωμαίοι είχαν την πιο κλασική ευκαιρία του ματς. Στο 28’ ο Κριστάντε έκλεψε στο κέντρο κι έβγαλε μαγική κάθετη στον Έιμπραχαμ που μόνος του με τον Οσπίνα, πλάσαρε άστοχα.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Η Νάπολι είχε τον έλεγχο, η Ρόμα αμυνόταν υποδειγματικά, με τους Τζαλιορόσι να είχαν και πάλι την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Στο 72ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι, ο Μαντσίνι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έξυσε τα δοκάρια του Οσπίνα, ενώ στο 81΄ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο 88΄ ο Οσιμέν έστειλε την μπάλια στα δίχτυα, ωστόσο ο επιθετικό της Νάπολι ήταν σε θέση οφσάιντ, με αποτελέσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο,Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ, Βίνια, Βερετού, Κριστάντε, Μχιταριάν (66’ Ελ Σααραουί), Τζανιόλο, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ (86’ Σομουρόντοβ)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ανγκισά, Ρουίθ, Πολιτάνο (71’ Λοσάνο), Ινσίνιε (81’ Μέρτενς), Ζιελίνσκι (71’ Ελμάς), Οσιμέν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ