Έφυγαν με το διπλό Βενέτσια (0-1) και Σαμπντόρια (0-2)

Έφυγαν με το διπλό Βενέτσια (0-1) και Σαμπντόρια (0-2)

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Βενέτσια και Σαμπντόρια για την 13η αγωνιστική της Serie A, επικρατώντας της Μπολόνιας (0-1) και της Σαλερνιτάνα (0-2) αντίστοιχα.

Η Βενέτσια πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη της στη 13η αγωνιστική της Serie A, παίρνοντας σπουδαίο διπλό μέσα στην Μπολόνια με 1-0, ενώ η Σαμπντόρια πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα επικρατώντας εκτός έδρας της Σαλερνιτάνα με 2-0.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι στη Μπολόνια, η Βενέτσια, η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία, προηγήθηκε στο 61′ με τον Οκερέκε, ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες νικώντας από κοντά τον Σκορούπσκι. Στις καθυστερήσεις, μάλιστα η Βενέτσια έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ αλλά αυτή τη φορά ο γκολκίπερ της Μπολόνια είπε όχι στο σουτ του Τέσμαν. Με αυτή την νίκη, ο σύλλογος της Βενετίας ανέβηκε στη 13η θέση και στους 15 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Μεδέλ, Σουμαορό, Χίκεϊ (79’ Σανταντέρ), Τεατέ, Σοριάνο, Σβάνμπεργκ, Ντομίνγκεθ (87’ Βιόλα), Ορζολίνι (69 Βινιάτο), Αρναούτοβιτς, Μπάροου (69’ Σανσόνε)

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ρομέρο, Καλντάρα, Χαπς, Ματσόκι, Τσεκαρόνι, Βάκα (59′ Τέσμαν), Αμπαντού, Μπούσιο (80’ Μόντολο), Αράμου, Γιόνσεν (55’ Ανρί), Οκερέκε (80’ Πέρετς)

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι, η Σαμπντόρια με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο βύθισε ακόμα περισσότερο την Σαλερνιτάνα που παραμένει ουραγός στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν συνολικά ανώτεροι των αντιπάλων τους και προηγήθηκαν στο 40′ με αυτογκόλ του Ντι Τάτσιο, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους τρία λεπτά αργότερα με τον Καντρέβα. Με αυτή την νίκη, η οποία ήταν και η πρώτη για τους παίκτες του Ντ’ Αβέρσα μετά από τρεις σερί ήττες, η ομάδα της Γένοβας ανέβηκε 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Μπέλετς, Γκιομπέρ, Ρανιέρι, Γκαλιόλο, Ζορτέα (55’ Κεχρίντα), Ντι Τάκιο (67’ Σκιαβόνε), Κάστανος (46’ Όμπι), Κουλιμπαλί, Ριμπερ (67’ Σίμι)ί, Ντζούριτς, Γκοντό (55’ Μπονατσόλι)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μπερεζίνσκι (61’ Ντραγκουσίν), Φεράρι (65’ Σαμπό), Κόλεϊ, Οτζέλο, Θόρσμπι, Βέρε (61’ Άσκιλντσεν), Έκνταλ, Καντρέβα, Καπούτο, Κουαλιαρέλα (87’ Γκαμπιαντίνι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ