«Ντου» της αστυνομίας στα γραφεία της Γιουβέντους – Ερευνά για παρατυπίες στις μεταγραφές

«Ντου» της αστυνομίας στα γραφεία της Γιουβέντους – Ερευνά για παρατυπίες στις μεταγραφές

Μπελάδες για τη Γιουβέντους, καθώς η ιταλική αστυνομία έκανε «ντου» στα γραφεία της και διερευνά παρατυπίες σε μεταγραφές. Στα «σχοινιά» ο Ανιέλι και ο Νέντβεντ.

Οι ιταλικές Αρχές έκαναν «ντου» στα γραφεία της Γιουβέντους αναφορικά με τις παρατυπίες στα ποσά των μεταγραφών και η Γηραιά Κυρία φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, η έγκυρη Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι η αστυνομία του Τορίνο βρέθηκε στα γραφεία των μπιανκονέρι το πρωί της Παρασκευής για να συλλέξει στοιχεία για την υπόθεση.

«Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων για το οικονομικό σκέλος δραστηριότητας από το 2019 έως και το 2021 που αφορούσε την πώληση ποδοσφαιριστών» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ, υπό διερεύνηση βρίσκονται ο πρόεδρος του κλαμπ, Αντρέα Ανιέλι και ο αντιπρόεδρος, Πάβελ Νέντβεντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιούβε φέρεται να κατάφερε να εξασφαλίσει κέρδη 50 εκατομμυρίων ευρώ από μεταγραφές που έγιναν τους τελευταίους 24 μήνες και για αυτό τον λόγο «έμπλεξε» με τις ιταλικές αρχές. Μεταξύ των μεταγραφών που ερευνώνται είναι αυτές των Ζοάο Κανσέλο, Αρτούρ, Ντανίλο και Μίραλεμ Πιάντις.

Από εκεί και πέρα, την παρέμβαση των Αρχών επιβεβαίωσε και η Εισαγγελία για ό,τι συνέβη τόσο στο Τορίνο, όσο και στα γραφεία της ομάδας στο Μιλάνο. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις, ενώ είναι πιθανό να μην είναι η Γιουβέντους η μοναδική ιταλική ομάδα που έχει παρατυπήσει σε μεταγραφές τους τελευταίους μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ