Βενέτσια – Ίντερ 0-2 (vid)

Βενέτσια – Ίντερ 0-2 (vid)

Η Ίντερ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Βενέτσια για την 14η αγωνιστική της Serie A και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή με παιχνίδι περισσότερο.

Σπουδαία νίκη με 2-0 πήρε η Ίντερ, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βενέτσια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «νερατζούρι» πήραν την 9η νίκη τους στη φετινή σεζόν και διατηρήθηκαν στην 3η θέση με 31 βαθμούς, έναν λιγότερο από Μίλαν και Νάπολι που έχουν ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, απειλήθηκαν σε λίγες περιπτώσεις, και δίκαια έφυγαν με θετικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο γκολ του αγώνα πέτυχε ο Τσαλχάνογλου, στο 34′, με ωραίο σουτ έκτος περιοχής, το οποίο δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ το 0-2 έκανε ο Λαουτάρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ρομέρο, Καλντάρα, Χαπς, Τσεκαρόνι, Ματσόκι (62’ Γιόνσεν), Βάκα (71’ Τέσμαν), Αμπαντού (84’ Τσρνιγκόι), Μπούσιο, Αράμου (71’ Ανρί), Κιγινέ, Οκερέκε (84’ Φόρτε).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντιμάρκο, Μπαζτόνι, Πέρισιτς (82’ Ντ’Αμπρόζιο), Νταρμιάν (71’ Ντάμφρις), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (57’ Βεσίνο), Μπαρέλα, Ντζέκο, Κορέα (57’ Λαουτάρο Μαρτίνες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ