Ρόμα – Τορίνο 1-0

Ρόμα – Τορίνο 1-0

Η Ρόμα αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τορίνο επικρατώντας με 1-0 με ένα γκολ του Έιμπραχαμ στο πρώτο ημίχρονο.

Η Τορίνο έβαλε δύσκολα στην Ρόμα στο Ολύμπικο, όμως οι Ρωμαίοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 με ένα γκολ που πέτυχε ο Τάμι Έιμπραχαμ στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Πλέον η Ρόμα βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς.

Έτσι, η ομάδα του Μουρίνιο πανηγύρισε τη 2η διαδοχική νίκη της και παραμένει στο -3 από την 4η θέση, ενώ από την πλευρά η Τορίνο υπέστη την 4η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της με σκορ 1-0 και βρίσκεται στη 13η θέση.

Ο αγώνας

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τάμι Έιμπραχαμ στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης με το 1-0 να μένει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο με την Ρόμα να δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένη, όμως έκανε εξαιρετική διαχείριση του παιχνιδιού ο Ζοζέ Μουρίνιο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη έστω και με αυτό το φτωχό 1-0.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνεθ, Κάρσντορπ, Πελεγκρίνι (15′ Πέρεθ (90′ Κουμπουλά), Ντιαβαρά, Ελ Σααραουί (88′ Βίνα), Μιχιταριάν, Έιμπραχα, Τζανιόλο

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Εντιντί (46′ Ζίμα), Μπρέμερ, Μπουοντζόρνο (76′ Μπαζέλι), Σίνγκο, Λούκιτς, Πομπέγκα, Βοϊβόντα (77′ Τζάτζα), Πρατ (76′ Πιάτσα), Μπρέκαλο, Μπελότι (79′ Σανάμπρια)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ