Νάπολι – Λάτσιο 4-0 (vid)

Νάπολι – Λάτσιο 4-0 (vid)

Η Νάπολι διέλυσε με 4-0 τη Λάτσιο με 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο για την 14η αγωνιστική της Serie A και έμεινε μόνη της στην κορυφή.

Η Νάπολι επέστρεψε ξανά στην κορυφή της Serie A!

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Λάτσιο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας και τα 3 γκολ στο πρώτο μέρος.

Έτσι, οι Ναπολιτάνοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την οδυνηρή εντός έδρας ήττα της Μίλαν από την Σασουόλο (1-3) και έμειναν μόνοι στην κορυφή με 35 βαθμούς, αφήνοντας στο -3 τους «ροσονέρι».

Μόλις στο 7′ ο Ζιελίνσκι άνοιξε το σκορ, με τον Μέρτενς τρία λεπτά αργότερα να σημειώνει το 0-2 και στο 29′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-3 σε ρυθμούς… ρελαντί.

Η Νάπολι δεν έριξε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε κι άλλο γκολ, με τον Ρουίζ στο 85′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Νάπολι: Οσπίνα, Ρουί (86’ Γκουλάμ), Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζιελίνσκι (73’ Ντέμε), Λομπότκα, Ρουίθ (86’ Μαλκουί), Μέρτενς (64’ Ελμάς), Ινσίνιε, Λοσάνο (64’ Πετάνια)

Λάτσιο: Ρέινα, Ατσέρμπι, Χισάι, Λουίζ Φελίπε, Πάτρικ (46’ Λατσάρι), Κατάλντι (75’ Λέιβα), Αλμπέρτο, Σάβιτς (61’ Μπάσιτς), Πέδρο (75’ Μόρο), Άντερσον (55’ Τζακάνι), Ιμόμπιλε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ