Αταλάντα – Βενέτσια 4-0 : Πάρτι της Αταλάντα με… καλεσμένη τη Βενέτσια

Αταλάντα – Βενέτσια 4-0 : Πάρτι της Αταλάντα με… καλεσμένη τη Βενέτσια

Η ομάδα του Γκασπερίνι, έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Πάσαλιτς, διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τη Βενέτσια (4-0). Τρίποντο... Ευρώπης για την Φιορεντίνα, που επικράτησε (3-1) της Σαμπντόρια.

Φύλλο και φτερό έκανε τη Βενέτσια η Αταλάντα! Η αρμάδα του Γκασπερίνι έστησε… πάρτι (4-0) στο Gewiss Stadium, δίνοντας συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μπέργκαμο μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη Serie A και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 16η με 15 βαθμούς μετά από 15 αγώνες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Πάσαλιτς, με τον 26χρονο παίκτη να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με χατ τρικ.

Μόλις στο 7ο λεπτό, η Αταλάντα άνοιξε το σκορ. Ο Ίλιτσιτς έβγαλε κάθετα στον Πάσαλιτς, που από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Και στο 12’ αυτή τη φορά, ο Μουριέλ βρήκε όμορφα τον Πάσαλιτς, με τον Κροάτη να γράφει εύκολα το 2-0.

Στο 57’ ήρθε και το τριτο τέρμα των γηπεδούχων με τον Κοουπμάινερς να βρίσκει δίχτυα με ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Στο 62ο λεπτό, η Αταλάντα είχε και δοκάρι με τον Πάσαλιτς, ο οποίος στο 67’ έκανε το 4-0 με όμορφο γύρισμα από κοντά μετά από ασίστ του Μουριέλ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ντζιμσίτι (90+1’ Τολόι), Παλομίνο, Ντεμιράλ (77’ Σκαλβίνι), Χάτεμπουρ Κοουπμάινερς, Πετσέλα, Πεσίνα (63’ Ντε Ρόουν), Πάσαλιτς, Ίλιτσιτς (77’ Μίραντσουκ), Μουριέλ (77’ Πίκολι)

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ρομέρο, Χαπς (72’ Σνεγκ), Τσεκαρόνι, Καλντάρα, Ματσόκι (45’ Τσρνιγκόι), Τέσμαν, Αμπαντού, Μπούσιο (58’ Πέρετς), Γιόνσεν (71’ Σβόμποντα), Κιγινέ (58’ Αράμου), Ανρί.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 3-1

Ανατροπή… Ευρώπης για την Φιορεντίνα, με τους Βιόλα να παίρνουν το τρίποντο στην αναμέτρηση με την Σαμπντόρια.

Η Φιορεντίνα ανέβηκε στην 6η θέση με 24 πόντους, ενώ η ομάδα της Γένοβας παρέμεινε 15η.

Στο 15ο λεπτό και στην πρώτη της φάση στο ματς η Σαμπντόρια έφτασε στο γκολ. Ο Καντρέβα έβγαλε τη σέντρα και ο Γκαμπιαντίνι με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στο 23ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφεραν στα ίσια το ματς, όταν ο Σοτίλ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Καγιεχόν με προβολή στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-1. Στο 32’ είχαμε και την πλήρη ανατροπή του σκηνικού. Ο Μποναβεντούρα σέντραρε από δεξιά και ο Βλάχοβιτς με κεφάλια έκανε το 2-1, με το 12ο φετινό του τέρμα στο Καμπιονάτο.

Στο 45’ ο Μποναβεντούρα έκανε το πλασέ από αριστερά, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Σοτίλ που εξ επαφής έγραψε το 3-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες, με το 3-1 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Ιγκόρ, Βενούτι, Μπιράγκι, Κουάρτα Μαρτίνεθ, Τορέιρα, Ντάνκαν (79’ Μαλέχ), Μποναβεντούρα, Σοτίλ (69’ Σαπονάρα), Καγιεχόν (90′ Ντι Στέφανο), Βλάχοβιτς (90′ Κοκόριν)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Φεράρι (84’ Σαμπό), Θόρσμπι, Μπερεζίνσκι (71’ Ντραγκουσίν), Μούρου (53’ Οτζέλο), Σίλβα, Βέρε (54’ Τσιέερβο), Κόλεϊ, Καντρέβα, Καπούτο (55’ Κουαλιαρέλα), Γκαμπιαντίνι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ