Ρόμα – Ίντερ 0-3 : Πάρτι της Ίντερ στο Ολίμπικο

Ρόμα – Ίντερ 0-3 : Πάρτι της Ίντερ στο Ολίμπικο

Παρέλαση της Ίντερ στη Ρώμη! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έβαλε στα... δίχτυα τη Ρόμα, επικρατώντας με 3-0. Στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Μίλαν οι «Νερατζούρι».

Εμφάνιση… πρωταθλήτριας από την Ίντερ στη Ρώμη! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έκανε φύλλο και φτερό τη Ρόμα στο Ολίμπικο, επικρατώντας με 3-0.

Τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο για τους «Νερατζούρι», που παραμένουν στην κούρσα του τίτλου, καθώς μετά από 16 αγώνες, βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Προβληματική εικόνα σε ακόμη ένα ματς για την Ρόμα του Μουρίνιο, που βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 25 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό. Με απίστευτη απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Τσαλχάνογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πατρίσιο για το 0-1. Οι Νερατζούρι συνέχισαν με το πόδι στο… γκάζι και στο 24ο λεπτό ο Κορέα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντζέκο πλάσαρε ιδανικά από το ύψος του πέναλτι για το 0-2.

Η Ίντερ έκανε ότι ήθελε στο Ολίμπικο, με τη Ρόμα να τα έχει… χαμένα. Ετσι, στο 39ο λεπτό ο Μπαζτόνι σέντραρε από αριστερά και ο Ντάμφρις με κεφαλιά ψαράκι στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς έσβησε, με την Ίντερ να πανηγυρίζει το 11ο τρίποντο της σεζόν.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Κούμπουλα (61’ Μποβέ), Μαντσίνι, Βίνια, Ιμπάνιεθ, Βερετού, Κριστάντε, Μχιταριάν, Σομουρόντοβ, Τζανιόλο

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Μπαζτόνι (76’ Βεσίνο), Σκρίνιαρ, Ντάμφρις, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (57’ Βιδάλ), Τσαλχάνογλου (83′ Σένσι), Κορέα (59’ Σάντσες), Ντζέκο (76’ Ντιμάρκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ