Επική ανατροπή της Βερόνα μέσα στη Βενετία (3-4), πήρε την ισοπαλία στην Σπέτσια η Σασουόλο (2-2)

Επική ανατροπή της Βερόνα μέσα στη Βενετία (3-4), πήρε την ισοπαλία στην Σπέτσια η Σασουόλο (2-2)

Με σπουδαίο «διπλό» έφυγε από την Βενετία η Βερόνα, επικρατώντας με 4-3 της Βενέτσια με ανατροπή, ενώ η Σασουόλο με πρωταγωνιστή τον Ρασπαντόρι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Σπέτσια (2-2).

Απίθανα πράγματα συνέβησαν σε αυτήν τη 16η αγωνιστική της Serie A Ιταλία, με την Ελλάς Βερόνα να πραγματοποιεί επική ανατροπή στην έδρα της Βενέτσια, η οποία αν και προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο, είδε το παιχνίδι να της γυρίζει «τούμπα» (3-4). Στο άλλο παιχνίδι, η Σπέτσια ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σασουόλο, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, βρήκε ισάριθμα γκολ από τον Ρασπαντόρι στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού.

Ξεκινώντας από την αναμέτρηση στη Βενετία, η Βενέτσια προηγήθηκε με τους Τσεκαρόνι (12′), Τσέρνιγκοϊ (19′) και Ανρί (27′), αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Αρχικά, το αυτογκόλ του Ανρί στο 52′ και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καπράρι στο 65′ έβαλαν στο παιχνίδι την Βερόνα, η οποία δύο λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Σιμεόνε, για να έρθει ο ίδιος στο 85′ να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και να υπογράψει την επική ανατροπή της ομάδας του.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη 16η θέση με 15 βαθμούς, με την Βερόνα να ανεβαίνει 9η.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ρομέρο, Μολινάρο, Καλντάρα, Ματσόκι (66’ Εμπουεχί), Βάκα (74’ Τέσμαν), Τσεκαρόνι, Τσρνιγκόι, Κιγινέ (66’ Μπούσιο), Αράμου (66’ Σβόμποντα), Ανρί, Οκερέκε (7’ Γιόνσεν)

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσεκερίνι, Φαραόνι, Νταβίντοβιτς, Καζάλε (30’ Μανιάνι), Βελόσο (57’ Λαζάνια), Λάζοβιτς, Ταμέζε, Ίλιτς (79’ Μπέσα), Καπράρι, Σιμεόνε

Στο άλλο παιχνίδι, η Σπέτσια ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Μανάι (35′) και Τζιασί (48′), αλλά οι φιλοξενούμενοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρασπαντόρι, ο οποίος πέτυχε ισάριθμα γκολ στο 66′ και στο 79′, έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Σασουόλο με το πέρας της 16ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 11η θέση με 20 βαθμούς, με την Σπέτσια να έχει 16 και να βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ