Ουντινέζε – Μίλαν 1-1

Ουντινέζε – Μίλαν 1-1

Χάρη σε γκολάρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Μίλαν κατάφερε να γλιτώσει την ήττα από την Ουντινέζε, παραμένοντας προς το παρόν στην κορυφή της βαθμολογίας.

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε για ακόμη μία φορά τη λύση στη Μίλαν, με τον έμπειρο Σουηδό σέντερ φορ να σκοράρει ένα υπέροχο τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να γλιτώνει τους «ροσονέρι» από την ήττα στο Φρίουλι, κόντρα στην Ουντινέζε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν νωρίς και να δυσκολέψουν αφάνταστα το σύνολο του Στέφανο Πιόλι, που βρήκε εν τέλει τον τρόπο να φέρει ο ματς στα ίσα και να παραμείνει στην κορυφή, με παιχνίδι περισσότερο από Ίντερ και Νάπολι που βρίσκονται στο -2 και το -3 αντίστοιχα.

Η Ουντινέζε ξεκίνησε πολύ δυναμικά και μπόρεσε να βρει γκολ με τον Μπέτο στο 17ο λεπτό, αναγκάζοντας τη Μίλαν να βγει μαζικά μπροστά και να ψάχνει με μανία το τέρμα της ισοφάρισης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βγαίνουν στην κόντρα χωρίς όμως να εκμεταλλευτούν τα κενά που βρήκαν, με το 1-0 να μένει ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η πίεση των «ροσονέρι» συνεχίστηκε, όμως παρέμενε και η αστοχία. Όλα αυτά μέχρι το 90’+2′, όταν και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήρε πάνω του το ματς και μια απίθανη γκολάρα κατάφερε να χαρίσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, κρατώντας τη προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Νάουτινκ, Πέρεθ, Ουντότζιε (61’ Ζεέχελααρ), Αρσλάν (70’ Γιάγιαλο), Γουάλας, Μακεντζό, Μολίνα, Μπέτο, Ντεουλοφέου (70’ Σαξές)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Τόμορι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Φλορέντσι, Μπενασέρ (46’ Κεσιέ), Μπακαγιόκο (46’ Τονάλι), Ντίαθ (81’ Μαλντίνι), Σαλεμάκερς (69’ Καστιγιέχο), Κρούνιτς (46’ Μεσίας), Ιμπραΐμοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ