Ιντζάγκι – «Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή»

Ιντζάγκι – «Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή»

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε μετά την άνετη νίκη της Ίντερ επί της Κάλιαρι (4-0) και τόνισε πως θέλει παραμείνει η ομάδα του στην κορυφή.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι, θέλει να… κρατήσει την Ιντερ στην κορυφή του καμπιονάτο, όπου βρίσκεται μετά την άνετη επικράτηση της με 4-0 επί της Κάλιαρι και εκμεταλλευόμενη ιδανικά τις «γκέλες» της Μίλαν και της Νάπολι.

«Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Είχα ζητήσει συγκέντρωση και προσοχή. Ξέραμε ότι θα υπήρχε κούραση μετά το ευρωπαϊκό ματς και ότι θα βρίσκαμε μια οργανωμένη Κάλιαρι», τόνισε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Στο ημίχρονο, έστω κι εάν προηγηθήκαμε μόνο με 1-0, έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, λέγοντάς τους ότι έπρεπε να συνεχίσουμε για να βρούμε το δεύτερο γκολ. Η δύναμή μας σήμερα, είναι ότι όποιοι κι εάν παίζουν στο γήπεδο, δεν υπάρχει ποτέ πρόβλημα, ακόμα και όταν κάνουε αλλαγή. Απόψε, είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουμε προκριθεί στο Champions League. Τα πράγματα πάνε καλά, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Τώρα που προηγούμαστε στην βαθμολογία, είναι φυσιολογικό να θέλουμε να μείνουμε εκεί. Γνωρίζουμε ότι ήμασταν πίσω επτά ή οκτώ βαθμούς πριν από έναν μήνα. Εχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν πρέπει να κοιτάξουμε την κατάταξη. Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να σκεφθούμε τους επόμενους αντιπάλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ