Corriere dello Sport – «Στην Ελλάδα ο Μανωλάς για Ολυμπιακό…»

Corriere dello Sport – «Στην Ελλάδα ο Μανωλάς για Ολυμπιακό…»

Ο Κώστας Μανωλάς, σύμφωνα με τους Ιταλούς, βρίσκεται στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Μανωλάς συνδέεται καθημερινά σχεδόν με τον Ολυμπιακό στην Ιταλία, με την Corriere dello Sport να κάνει λόγο για επαφές του Έλληνα αμυντικού με τους ερυθρόλευκους. Συγκεκριμένα, μετά το δημοσίευμα πως ο Μανωλάς είναι πιο κοντά από ποτέ στο λιμάνι, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Έλληνας στόπερ είναι στην Ελλάδα και διαπραγματεύεται με τη διοίκηση των Πειραιωτών για τη μεταγραφή του τον Γενάρη.

Μπορεί ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι να ταξίδεψε την Τετάρτη στη χώρα μας για ιατρικούς λόγους, όμως η Corriere dello Sport υποστηρίζει πως ο κύριος λόγος που ο Μανωλάς είναι στην Ελλάδα είναι για τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα γίνεται αναφορά και στο μεγάλο διάστημα παραμονής του στη χώρα, αφού στην Ιταλία μιλούν για επιστροφή του στη Νάπολη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Αυτό που έχει σημασία ωστόσο είναι ότι το ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας τονίζει πως ανάλογα πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ο Μανωλάς ενδέχεται να μην επιστρέψει καθόλου στην Ιταλία και τους παρτενοπέι και μετά τις γιορτές να είναι και επίσημα παίκτης των ερυθρόλευκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανωλάς δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στις αναμετρήσεις με Μίλαν και Σπέτσια, που είναι μέσα στις επόμενες έξι μέρες. Τα σενάρια γύρω από την υπόθεση Μανωλά ολοένα και πληθαίνουν σχετικά με το μέλλον του στη Νάπολι, ενώ οι Ιταλοί συνεχίζουν να βάζουν στο «κόλπο» και τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Έλληνα στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ