«Πιο κοντά από ποτέ ο Μανωλάς…»

«Πιο κοντά από ποτέ ο Μανωλάς…»

Συνεχίζονται τα σενάρια για τον Κώστα Μανωλά στην Ιταλία, με την Corriere Dello Sport να αναφέρει πως βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό

Το μέλλον του Κώστα Μανωλά σχεδόν επί καθημερινής βάσεως είναι ένα από τα θέματα που απασχολεί τα ιταλικά ΜΜΕ, με τον Έλληνα αμυντικό να μην αγωνίζεται ιδιαίτερα στη Νάπολι τη φετινή σεζόν. Ο στόπερ των παρτενοπέι έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και στην Ιταλία θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τη Νάπολι.

Η Corriere Dello Sport που είναι ένα από τα πιο έγκυρα μέσα στη γειτονική χώρα σε δημοσίευμα της είχε αναφέρει πως ο Μανωλάς έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο.

Λίγες μέρες μετά επέστρεψε με νέο δημοσίευμα σχετικά με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, τονίζοντας πως είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί κάνουν λόγο για συνεχείς επαφές των ερυθρόλευκων με τη Νάπολι για τον παίκτη, ο οποίος έχει διαμηνύσει στη διοίκηση ότι θέλει να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Νάπολι «δουλεύει» ήδη την παραχώρηση του Μανωλά, αλλά και για τον αντικαταστάτη του, με το πρώτο όνομα στη λίστα να είναι ο Φελίξ Ουντιγκάι, που αγωνίζεται στην Bundesliga με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο όσον αφορά την υπόθεση του Μανωλά, πόσο μάλλον τώρα που κυκλοφορούν συνεχώς διάφορα σενάρια σχετικά με τον Έλληνα στόπερ και το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ