Λάτσιο – Τζένοα 3-1

Λάτσιο – Τζένοα 3-1

H Λάτσιο δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Τζένοα και επικράτησε εντός έδρας με 3-1 για την 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Λάτσιο είχε ένα εύκολα βράδυ στο Ολίμπικο κόντρα στην Τζένοα, καθώς επικράτησε με 3-1 για την 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Σασσουόλο (2-1).

Ο αγώνας

Η Λάτσιο μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης να ανοίξει το σκορ με τον Πέδρο με ένα όμορφο πλασέ. Έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 1-0.

Οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν ορεξάτοι με σκοπό να καθαρίσουν την υπόθεση της νίκης και το κατάφεραν στο 75ο λεπτό όταν ο Ατσέρμπι έκανε το 2-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό ο Τζακάνι σφράγισε την νίκη για την Λάτσιο κάνοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Τζένοα ήταν στο 86ο λεπτό να μειώσει σε 3-1 με τον Μελεγκόνι, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι λίγα λεπτά πριν.

Λάτσιο: Στρακόσα, Ισάι (63′ Ράντου), Φελίπε (84′ Πάτρικ), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Κατάλντι (74′ Λέιβα), Μπάσιτς (63′ Αλμπέρτο), Άντερσον (84′ Μουρίκι), Πέδρο, Τζακάνι

Τζένοα: Σίριγκου, Βανχάουσντεν (46′ Μπιράσκι), Βάσκεζ, Κρίσιτο, Γκιλιόνε (60′ Σεμπελι), Στουράρο (46′ Ερνάνι), Μπάντελ, Πορτανόβα (83′ Μελεγκόνι), Καμπιάσο, Πάντεφ (60′ Εκουμπάν), Ντέστρο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ