Ντιμπάλα : Στο ιταλικό Πάμε Πακέτο

Ντιμπάλα : Στο ιταλικό Πάμε Πακέτο

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδειξε το ανθρώπινό του πρόσωπο, καθώς βρέθηκε στην εκπομπή C’e posta per te η οποία αποτελεί την αντίστοιχη του Πάμε Πακέτο της χώρας μας. Ο σταρ της Γιουβέντους έδωσε το παρών προκειμένου να βοηθήσει ένα ζευγάρι με οικονομικά προβλήματα, την Λουάνα και τον Τζουζέπε. Η Λουάνα αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της […]

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδειξε το ανθρώπινό του πρόσωπο, καθώς βρέθηκε στην εκπομπή C’e posta per te η οποία αποτελεί την αντίστοιχη του Πάμε Πακέτο της χώρας μας. Ο σταρ της Γιουβέντους έδωσε το παρών προκειμένου να βοηθήσει ένα ζευγάρι με οικονομικά προβλήματα, την Λουάνα και τον Τζουζέπε.

Η Λουάνα αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της ο οποίος είναι φίλαθλος της Γιουβέντους, φέρνοντας στο στούντιο της εκπομπής τον Αργεντινό άσο! Ο Τζουζέπε έχασε τη δουλειά του και αναγκάστηκε να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του σε μία σοφίτα με συγγενείς και φίλους.

Ο Ντιμπάλα πήγε με χαρά στην εκπομπή αποδεχόμενος την πρόσκληση της Λουάνα, με τον Τζουζέπε να τον αγκαλιάζει στο τέλος και τον Ντιμπάλα να του χαρίζει μια φανέλα της Γιούβε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=362&v=RJAGCMJz6HU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ