Ντιμπάλα : Στο ιταλικό Πάμε Πακέτο

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδειξε το ανθρώπινό του πρόσωπο, καθώς βρέθηκε στην εκπομπή C’e posta per te η οποία αποτελεί την αντίστοιχη του Πάμε Πακέτο της χώρας μας. Ο σταρ της Γιουβέντους έδωσε το παρών προκειμένου να βοηθήσει ένα ζευγάρι με οικονομικά προβλήματα, την Λουάνα και τον Τζουζέπε. Η Λουάνα αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της […]


Ντιμπάλα : Στο ιταλικό Πάμε Πακέτο | to10.gr

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδειξε το ανθρώπινό του πρόσωπο, καθώς βρέθηκε στην εκπομπή C’e posta per te η οποία αποτελεί την αντίστοιχη του Πάμε Πακέτο της χώρας μας. Ο σταρ της Γιουβέντους έδωσε το παρών προκειμένου να βοηθήσει ένα ζευγάρι με οικονομικά προβλήματα, την Λουάνα και τον Τζουζέπε.

Η Λουάνα αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της ο οποίος είναι φίλαθλος της Γιουβέντους, φέρνοντας στο στούντιο της εκπομπής τον Αργεντινό άσο! Ο Τζουζέπε έχασε τη δουλειά του και αναγκάστηκε να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του σε μία σοφίτα με συγγενείς και φίλους.

Ο Ντιμπάλα πήγε με χαρά στην εκπομπή αποδεχόμενος την πρόσκληση της Λουάνα, με τον Τζουζέπε να τον αγκαλιάζει στο τέλος και τον Ντιμπάλα να του χαρίζει μια φανέλα της Γιούβε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=362&v=RJAGCMJz6HU

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο