Ριμπερί – «Αν ζούσα για τα χρήματα δεν θα ήμουν στη Σαλερνιτάνα»

Ριμπερί – «Αν ζούσα για τα χρήματα δεν θα ήμουν στη Σαλερνιτάνα»

Ο Φρανκ Ριμπερί εξήγησε τους λόγους της απόφασης να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαλερνιτάνα.

Μετά την αποχώρηση του από την Μπάγερν Μονάχου, ο Φρανκ Ριμπερί μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Φιορεντίνα, στην οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν μέχρι και το 2021. Σε ηλικία 38 ετών, αντί να… κρεμάσει τα παππούτσια του όμως, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαλερνιτάνα.

Ο Γάλλος άσος εξήγησε τους λόγους που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του, «L’ Equipe».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ποδόσφαιρο παραμένει το πάθος μου, εάν ζούσα για τα χρήματα, δεν θα ήμουν εδώ. Στα είκοσι χρόνια της καριέρας μου, έχω κερδίσει πολλά πράγματα. Η οικογένειά μου είναι καλά, εγώ είμαι καλά και θα μπορούσα να μείνω σπίτι ασφαλής. Αλλά υπάρχει ακόμη… βενζίνη στον κινητήρα. Εδώ, νιώθω όλη την αγάπη του κόσμου. Είναι η αδρεναλίνη μου. Στην Σαλερνιτάνα, οι οπαδοί δεν αποδοκιμάζουν ποτέ. Είναι αληθινοί άνθρωποι και πάντα δίπλα μας.

Αυτή η ατμόσφαιρα με παρέσυρε. Μου αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο. Εδώ, υπάρχει μεσογειακό πάθος, όπως στην Μασσαλία. Η επιλογή μου μπορεί να εξέπληξε πολλούς. Ομως, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι συνεχίζω να λατρεύω αυτό που κάνω! Η ζωή μου ήταν πάντα μια πρόκληση. Ξέρω, ότι η αποστολή να παραμείνει η ομάδα, είναι δύσκολη. Αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ