Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς – Ένα θαύμα της φύσης σε… νέα επεισόδια (pics+vids)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς – Ένα θαύμα της φύσης σε… νέα επεισόδια (pics+vids)

Είναι ένα θαύμα της φύσης. Είναι ένας 40αρης που βάζει κάτω όλους τους 20αρηδες μαζί! To10.gr σας παρουσιάζει τον... Θεό Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που σε τέτοια ηλικία κάνει πρωταθλητισμό στο top επίπεδο και ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν...

Τι και αν είναι 40 ετών; Η ηλικία είναι ένας αριθμός για εκείνον. Τι και αν στα 39 του υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου; «Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν το πω εγώ», είπε. Και επέστρεψε γερός και δυνατός. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, περί ου λόγος, είναι ένα θαύμα της φύσης. Ένα φαινόμενο του ποδοσφαίρου. Που μόνο δέος μπορεί να σου προκαλέσει.

Πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ζλάταν ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν. Η τρέχουσα συμφωνία λήγει το καλοκαίρι του 2022, αλλά οι δύο πλευρές, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δημοσίευμά της η «Gazzetta dello Sport», είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους έως και το 2023.

Εκείνη τη χρονιά ο «Ίμπρα» θα είναι 42 ετών! Και αν μείνει μέχρι τότε στη Μίλαν, τότε πραγματικά θα γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα. Δεν το βλέπεις και κάθε μέρα αυτό. Ένας ποδοσφαιριστής, και δη επιθετικός, να αγωνίζεται μέχρι τα 40-42 του στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και, μάλιστα, να κάνει και πρωταθλητισμό!

Σύμφωνοι, η Serie A δεν είναι Premier League, αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα καλύτερα και εμπορικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Και πλέον είναι και ένα από τα πιο ανταγωνιστικά, με πολλές ομάδες να ερίζουν για τον τίτλο του πρωταθλητή. Μεταξύ των οποίων και η Μίλαν. Βλέπετε, η κατακόρυφη πτώση της Γιουβέντους έχει δημιουργήσει άλλα δεδομένα στο Καμπιονάτο.

Many people in Sweden are atheists, but Zlatan is a god among "soccer" lovers - Album on Imgur

Οι αριθμοί που δεν… ταιριάζουν με έναν 40αρη

Καλά όλα αυτά, αλλά το σημαντικότερο δεν το έχουμε πει μέχρι τώρα. Ο 40χρονος Ζλάταν δεν είναι απλώς μέλος της Μίλαν σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Ούτε παίζει για τη… συμμετοχή! Είναι πρωταγωνιστής. Τα στατιστικά του μπορεί εύκολα να τα συγκρίνει κάποιος με ενός 20αρη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Φέτος (και ενώ δεν έχει κλείσει καν το πρώτο μισό της σεζόν ακόμα) μετράει ήδη 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις. 11 στη Serie A και 4 στο Champions League. Στα 9 από αυτά τα ματς έχει ξεκινήσει βασικός. Ενώ συνολικά έχει 7 γκολ και 2 ασίστ. Και όλα αυτά σε 865 λεπτά συμμετοχής. Διόλου ευκαταφρόνητοι αριθμοί για ένα… ρομπότ που δεν σταματά να εξελίσσεται.

Πολλοί ξέγραψαν τον Ζλάταν εξαιτίας των τελευταίων σοβαρών τραυματισμών του. Αλλά αν δεν το πει ο… Θεός, δεν θα γίνει. Αν δεν αποφασίσει ο ίδιος να σταματήσει, τίποτε άλλο δεν θα τον αναγκάσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Εκείνος θα ρίξει τον… τελευταίο χορό, όπως τον έχει ονειρευτεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ