Αταλάντα – Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Μπογκά (pic)

Αταλάντα – Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Μπογκά (pic)

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός την Δευτέρα αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον σύλλογο του Μπέργκαμο.

Ετοιμη να πραγματοποιήσει την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή είναι η Αταλάντα, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζερεμί Μπογκά.

Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Αταλάντα τα βρήκε σε όλα με την Σασουόλο για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ, ο οποίος την Δευτέρα αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον σύλλογο του Μπέργκαμο.

Η μεταγραφή του Ζερεμί Μπογκά θα κοστίσει 22 εκατ. ευρώ στην Αταλάντα, με την ιταλική ομάδα να ενισχύει την μεσοεπιθετική της γραμμή με τον 24χρονο εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν έχει 12 συμμετοχές στη Serie A, με 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον έξτρα γύρο του Europa League, με τα δύο παιχνίδια να γίνονται στις 17 και 24 Φεβρουαρίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση των Ιταλών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ