Γιουβέντους – Νάπολι – Πιθανή αναβολή λόγω της Όμικρον

Γιουβέντους – Νάπολι – Πιθανή αναβολή λόγω της Όμικρον

Λόγω της εξάπλωσης της Όμικρον στην Ιταλία και με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθεί το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Νάπολι.

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες και τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται με αποτέλεσμα να αναβάλλονται πολλά παιχνίδι, καθώς οι ομάδες δεν έχουν τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για να αγωνιστούν.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Νάπολι είναι προγραμματισμένο στις αρχές του νέου χρόνου και πιο συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές και οι υγειονομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα καθημερινά προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις εγκαίρως και να μην υπάρξουν τεράστια προβλήματα.

Το ματς της Γιουβέντους με την Νάπολι είναι στον «αέρα» λόγω των διακοπών των παικτών και της υποχρεωτικής λήψης μέτρων με την επιστροφή τους λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Μάλιστα πρόσφατα απαγορεύτηκε στην Σαλερνιτάνα να ταξιδέψει για να παίξει απέναντι στην Ουντινέζε και αυτό είναι που προκαλεί έντονο προβληματισμό σε ότι έχει να κάνει με τα ταξίδια των ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ